torsdag 19 juni 2008

Pojekt och fotboll

Vill önska er alla en riktigt glad midsommar...........
Projekt renovera köket har börjat idag. Nytt golv och tapeter ska det bli. Det som är där nu e så slitet så det är inte klok. Så helgprojektet blir att lägga golv.

Nu e det snart fotboll. Vilket djävla skit att sverige åkte ut. Jag är inte lika besviken på ATT de åkte ut som på sättet de åkte ut. De spelade som amatörer. Var tvåa på bollen hela matchen och hade ingen koll på ryssarna. Nej...........det var ingen kul upplevelse att se.
Nu sak jag snart se kvarten.
Ha en bra dag imorgon.

3 kommentarer:

Vickie sa...

Oj, strongt gjort att påbörja ett renoveringsprojekt just till midsommar! :-) Hoppas det blir bra i alla fall. Önskar dig en trevlig midsommarhelg!

Sarah sa...

Ja, visst var det skit. Men ryssarna spelar bra mot holländarna med... Såg idag det var halva priset på alla sverigesaker på Maxi. Hade det nog inte varit om vi fortfarande var med hehe

Miss Lyckad sa...

Hej Fina Du!

Ja, visst e d kul att veta Varför vi firar. Det blir mer innebörd i det hela. Traditioner dör och folk glömmer meningen. Vi får ta den tillbaka.

Har det gått bra med projektet; Kök!? Jag är otroligt förtjust i att göra om, fast mest med små medel. Köpa nya blommor, mattor... Mysfaktorn ska vara hög.

Suck, Sverige var...

/ Miss Lyckad -En bok till dom som bryr sig! -